پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۴

رئیس شورای فرهنگ عمومی نمین:

اولویت دستگاه‌های فرهنگی تبیین عفاف و حجاب در جامعه باشد

اولویت دستگاه‌های فرهنگی تبیین عفاف و حجاب در جامعه باشد

نمین- رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نمین گفت: دستگاه‌های متولی حوزه فرهنگ باید در جامعه مسئله اساسی عفاف و حجاب را تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عظیم اسدزاده عصر شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نمین اظهار کرد: دشمن با تمام قوا و برنامه‌ریزی دقیق در حوزه فرهنگی و پشتیبانی همه‌جانبه از فضای مجازی سعی در متزلزل نشان دادن ارزش‌های اسلامی و نظام خانواده در ایران دارد که باید در این زمینه هوشیار بود.

وی تصریح کرد: امروز مسئله حجاب و رعایت آن یکی از مهمترین مؤلفه‌های قوام جامعه و اولویت دستگاه‌های فرهنگی است که ضرورت دارد با یک دید عالمانه در این زمینه حرکت کرده و برنامه‌ریزی داشته باشیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نمین گفت: دشمن تلاش می‌کند ریشه‌های بنیادین انقلاب اسلامی و نظام حاکم بر ایران را سست و بی‌بنیان نشان داده و با کم‌رنگ کردن حجاب در اذهان عمومی زمینه بدحجابی و بی‌حجابی را در جامعه بیشتر از این رقم بزند.

حجت‌الاسلام اسدزاده تبیین اهمیت حجاب و پرداختن به موضوع عفاف و غیرت دینی را برای نسل جوان و نوجوان یادآور شد و افزود: باید یکی از مهمترین اولویت‌های دستگاه فرهنگی کمک به تبیین و تشریح این موضوعات و مسائل حساس باشد.

وی هوشیاری مردم را در همه صحنه‌ها به ویژه دفاع از حیثیت، ناموس و همچنین تبعیت از راه ولایت را یادآور شد و خاطرنشان کرد: ۲ هجمه عظیم امروز دشمن روی حجاب و ولایت است تا به هر شکل ممکن اصالت و حقانیت آن را زیر سوال برده و حساسیت‌ها را در این زمینه کاهش دهند.

حجت‌الاسلام اسدزاده اضافه کرد: دشمن با راه‌اندازی جنگ نرم برای ضربه زدن به اعتقادات مردم و تغییر ارزش‌ها و زیبا جلوه دادن ضد ارزش‌ها در جامعه اسلامی سعی وافری را انجام می‌دهد و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اگر در این سنگر غفلت کنیم ضربه مهلکی را از دشمنان خواهیم خورد و شایسته است به صورت اصولی با پدیده بدحجابی و یا بی‌حجابی برخورد شده تا تزلزل اهداف و آرمان‌های نظام و انقلاب را شاهد نباشیم.

حجت‌الاسلام اسدزاده به برنامه‌ریزی‌های ضروری و فرهنگی با هدف مقابله با توطئه‌های دشمنان اشاره کرد و ادامه داد: تأثیرگذاری کارهای فرهنگی در جهت‌دهی افکار عمومی و تبیین اصل موضوع بسیار مهم است و باید با بهترین شیوه و گیراترین روش این کارها به انجام برسد.

امام جمعه نمین ضرورت هماهنگی و همراهی دستگاه‌های فرهنگی شهرستان را در اجرایی شدن این برنامه‌ها یادآور شد و اظهار کرد: هر چند در شهرستان فرهنگی و ولایتمدار نمین آثار کمی از بدحجابی و بی‌حجابی را شاهد هستیم ولی اگر درست هدف‌گذاری نکنیم، قطعاً با آسیب‌های جدی روبه‌رو خواهیم شد.

کد خبر 5824725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha